Bez potahovací hmoty to zřejmě nepůjde

Dosažení dokonalého cukrářského výrobku není tak složité, ovšem pouze za předpokladu, že víte, jak a co máte udělat. A to vše ve správném pořadí. Profesionální cukráři oplývají takovými dovednostmi, že dokážou z těsta vytvořit neuvěřitelné, a přitom dokonalé cukrovinky. Někdy jen žasneme, jak dokonalé výrobky to jsou. Až je škoda se do nich zakousnout. Ale víte o tom, že i Vy si takový výrobek můžete doma upéct? Najděte si jednoduché téma a připravte si pomůcky. Zkontrolujte, zda Vám nechybí potahovací hmota na dorty . Bez ní ani nezačínejte.

Klidně si troufněte

Co říkáte? Že si na taková díla netroufnete? Tak dobře. Vezměme to od začátku. Těsto na dort upéct umíte. Když jej upečete na plechu s vyšším okrajem, máte rázem základ pro budoucí záhon. Samozřejmě záhon k snědku. Naplníte jej marmeládou a položíte na něj rozválenou marcipánovou substanci a okrájíte tu přebytečnou. Lehce ji potřete čokoládovým krémem a položíte na ni zakoupené květiny z marcipánu. Cukrářský výrobek je hotový. Ještě stále si netroufáte?