Máte stánek?

Teploty stoupají a už je všem jasné, že se blíží se léto.To je čas krásného počasí, rozkvetlých zahrádek, opálených lidí a bosých nohou. Toto období je všemi oblíbené, a tak je škoda, že trvá jen tak krátce. Za tak krátkou dobu nemáte šanci vyzkoušet všechny druhy zmrzlinových delikates, které všude nabízejí. Ale jedno je jisté, točená zmrzlina vždy vyhraje nad kopečkovou.
Rozhodli jste se pro točenou zmrzlinu, ale jaká by měla být, ta točená zmrzlina? Možností je nekonečně mnoho a je jen na vás, zda bude malá, střední, velká, obří, s překvapením, v kelímku se lžičkou? Vanilka, jahoda, pistácie nebo čokoláda? Takových chutí, že jen obtížně se rozhodujete?

Královna zmrzlin

A proč se točená zmrzlina nazývá královnou zmrzlin? Rozhodně není ostře sladká, ale spíš smetanově jemná, její chuť harmonicky napodobuje suroviny, ze kterých je vyrobená. Její konzistence musí být vždy hladká, stejnorodá a vazká.

perla3.jpg
Máte stánek?
Ohodnoťte příspěvek